Films, Series & TV

Kendall woedend op Kylie in eerste aflevering laatste seizoen 'KUWTK'

foto: E!
  1. Newschevron right
  2. Kendall woedend op Kylie in eerste aflevering laatste seizoen 'KUWTK'

Woensdagavond ging in Amerika de eerste aflevering van het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians in première en daarin was te zien hoe de populaire familie elkaar weer flink in de haren vloog. Dit keer was het Kylie die het moest ontgelden, nadat haar zus Kendall kookte van woede over een mislukte outfit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Thuis door corona

In de aflevering is te zien hoe de familie dealt met de coronacrisis en samen thuis zit. Wanneer ze met zijn allen toch besluiten om uit te gaan, zijn Kendall en Kylie afhankelijk van de kleren van hun zus Kourtney, aangezien ze zelf niets mee hebben.

RUZIE OM OUTFITS

Kylie mag als eerst wat uitkiezen en gaat voor een bruine jurk. Wat blijkt? Kendall wilde ook iets bruins kiezen! Aangezien haar zusje nu al die kleur heeft gekozen, moet ze wat anders kiezen en dat schiet bij haar in het verkeerde keelgat. "Ik wilde ook wat bruins aandoen, maar iedereen aanbidt meteen Kylie en laat haar dragen wat de fuck ze maar wil."

"Je verpest mijn hele avond!"

Vervolgens confronteert Kylie Kendall met haar boosheid. "Oh, dus jij 'verdient' de outfit meer? Kom op zeg, ga nou niet mijn avond verpesten, ik heb het juist zo naar mijn zin", zegt ze tegen haar. Vervolgens ontploft Kendall. "Pardon?! Jij verpest míjn hele fucking avond, dus ik kan doen wat de fuck ik wil!"

Uiteindelijk probeert zus Khloe de boel weer tot kalmte te brengen.

Ster advertentie
Ster advertentie