Naar homepage
Entertainment

Drake maakt statement na uitspraak over Kylie Jenner als zijn ‘side piece’ in gelekte track

bron: Instagram: champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake maakt statement na uitspraak over Kylie Jenner als zijn ‘side piece’ in gelekte track

Drake liet eergister tijdens een Instagram Live-sessie wat unreleased tracks van hem en Future horen. Een van die tracks zorgde voor veel ophef. In die tune vertelt Drake namelijk dat Kylie Jenner een van zijn vele side chicks is. Het werd Drake te heet onder de voeten en daarom maakte hij een statement in zijn Instagram story.

“Kylie Jenner is een side piece”

Drake ging gisteravond live op Instagram met zijn OVO-collega Mark, om wat onuitgebrachte tracks van hem en Future te laten horen. In een van de tunes zegt Drake "Kylie Jenner is een side piece, yeah ik heb 20 motherfucking Kylies".

Niet gerespecteerd

Deze line zorgt voor nogal wat ophef, maar dit is volgens Drake niet nodig. Hij maakte dan ook een statement in zijn Instagram story waarin hij zegt: "Een van de nummers die gisteravond op de live set werd gedraaid, had niet mogen worden afgespeeld. Het is een liedje dat drie jaar geleden al werd uitgelekt en snel daarna was geschrapt. Hij ging gewoon te diep in de Drake/Future catalogus", doelt hij het op zijn collega Mark, die de selectie van de tracks had gemaakt.

Daarnaast wilde hij nog even duidelijk maken aan zijn vrienden, waarschijnlijk onder anderen Kylie en haar ex Travis Scott, dat ze zich niet disrespected hoeven te voelen. "Het laatste wat ik zou willen doen, is wakker worden met vrienden van me die zich niet gerespecteerd voelen, dus ik moest dat gewoon zeggen om de dag te beginnen."

Future

Fun fact: in 2018 liet Future al een deel van het liedje horen op Snapchat, waarin hij de line over Kylie rapt en niet Drake.

Geen excuus

Fans reageren massaal op social media. Veel van hen zijn geshockeerd over de uitspraak van Drake, onder andere omdat Kylie drie jaar geleden, toen de track al was gemaakt, nog een tiener was.

Ster advertentie
Ster advertentie