Films, Series & TV

J Balvin-docu 'The Boy From Medellín' binnenkort te zien op Prime Video

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. J Balvin-docu 'The Boy From Medellín' binnenkort te zien op Prime Video

Amazon Prime Video komt op 7 mei met de documentaire The Boy From Medellín over de Colombiaanse reggaetonster J Balvin. De zanger wordt in de docu gevolgd tijdens een van de meest turbulente periodes van zijn leven.

Belangrijkste concert van zijn leven

De Oscar-genomineerde en Emmy-winnende filmmaker Matthew Heineman (Cartel Land, A Private War en City of Ghosts) volgt J Balvin in 2019 tijdens de terugkeer naar zijn home town Medellín. Daar maakt hij zich klaar voor het belangrijkste concert van zijn leven, maar precies in die periode breken er felle protesten uit tegen de rechtse president van Colombia, Iván Duque.

J Balvin blijft neutraal en wil de mensen vooral verbinden door middel van zijn muziek en door good vibes te verspreiden. Maar in aanloop naar het concert zetten steeds meer fans druk op de reggaetonzanger en roepen zij hem op om een standpunt in te nemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Angst en depressies

Door de publieke druk worstelt J Balvin met de verantwoordelijkheid die hij als artiest heeft voor zijn land. Daarnaast moet hij achter de schermen ook met angst en depressies zien te dealen, waar hij al jaren door wordt geteisterd.

Eén ding kunnen we sowieso verwachten volgens de reggaetonster, die in het echt José heet: "Jullie zullen wat meer te weten komen over José", verzekert hij op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie