Music

J Balvin en Khalid droppen gevoelige track 'Otra Noche Sin Ti'

foto: YouTube: J Balvinfoto: YouTube: J Balvin
  1. Newschevron right
  2. J Balvin en Khalid droppen gevoelige track 'Otra Noche Sin Ti'

Spaans-Engelse collabo's zijn inmiddels al een tijdje ontzettend populair en J Balvin en Khalid gaan vrolijk verder met die trend. De twee artiesten bundelden hun krachten en dropten vandaag hun nieuwste track Otra Noche Sin Ti.

Aan het droppen geslagen

J Balvin is in de afgelopen tijd al lekker aan het droppen geslagen. Zo bracht hij vorige maand zijn track Tu Veneno uit en in februari nog de tune Ma' G. Misschien is dat een teken dat de fans binnenkort een nieuw album van de reggaetonster kunnen verwachten.

'Weer een nacht zonder jou'

Daar komt Otra Noche Sin Ti met Khalid nu dus in korte tijd bij. Het is de eerste keer dat de twee succesvolle artiesten samenwerken. De titel van de track betekent 'weer een nacht zonder jou' en in het liedje zingen J Balvin en Khalid over hoe moeilijk zij het hebben nu ze de liefde van hun leven kwijt zijn. Dat doen de twee allemaal terwijl ze door een donker bos lopen in de videoclip.

Quote

Tengo que aceptar la realidad de no tenerte / Nunca pensé que me llegara un oponente / El que menos pensé fue el que a ti te robó el corazón / Y es posible que ahora estés con él bailando esta canción

Ik moet accepteren dat ik jou niet meer heb / Nooit had ik gedacht dat ik een concurrent zou krijgen / Degene van wie ik het niet verwachtte, heeft nu je hart gestolen / En mogelijk dans je nu met hem op dit lied

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie