Films, Series & TV

Halle Bailey zingt de sterren van de hemel in magische 'The Little Mermaid'-trailer

foto: Walt Disney
  1. Newschevron right
  2. Halle Bailey zingt de sterren van de hemel in magische 'The Little Mermaid'-trailer

Er lijkt eindelijk wat meer vaart in de remake van The Little Mermaid te zitten. Vrijdagnacht is de langverwachte trailer tijdens de Disney's D23 Expo in première gegaan. In het korte filmpje krijgen kijkers een glimp van Halle Bailey als Ariel.

Trailer

In de trailer zien we Ariel diep in de zee, terwijl ze Part of Your World (in Nederland beter bekend als Dat Is Mijn Wens) zingt. Naast haar zwemt haar grote vriend Botje, waarvan de stem wordt ingesproken door Jacob Tremblay (Wonder, Good Boys). Op Instagram laat Halle weten dat ze bijna niet kan geloven dat de film echt uit gaat komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast

De rest van de cast is inmiddels ook bekend: Javier Bardem (No Country for Old Men) speelt koning Triton, Jonah Hauer-King (Little Women) kruipt in de huid van prins Eric en Melissa McCarthy (Bridesmaids) neemt de rol van zeeheks Ursula op zich. Daveed Diggs (Soul) speelt Sebastian en Awkwafina (Crazy Rich Asians) is Scuttle.

Wanneer in de bioscoop?

Wie de remake wil zien, moet nog even geduld hebben. The Little Mermaid draait vanaf 26 mei 2023 in de bioscoop. De liveactionremake had oorspronkelijk al in 2020 in première moeten gaan, maar vanwege de pandemie werden de producties stilgelegd.

Ster advertentie
Ster advertentie