Films, Series & TV

Halle Bailey deelt eerste foto als Ariël in 'De Kleine Zeemeermin'

foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.comfoto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Halle Bailey deelt eerste foto als Ariël in 'De Kleine Zeemeermin'

De Kleine Zeemeermin krijgt een live-action remake en de opnames zitten er inmiddels op. Hoofdrolspeler Halle Bailey deelt via Instagram de eerste foto van haar als Ariël. In het onderschrift blikt ze terug op hoe ze deze periode heeft ervaren.

Uitgesteld

De voorbereidingen voor de remake van de Disneyklassieker zijn al sinds 2019 aan de gang. Het project liep flink wat vertraging op door de coronapandemie maar het ziet er naar uit dat we de langverwachte film binnenkort kunnen bewonderen.

Vrijheid en doorzettingsvermogen

Op de foto die Halle deelt zien we haar als Ariël in de zee liggen. De actrice vertelt dat ze achttien jaar was toen ze auditie deed voor de rol en eenentwintig jaar werd tijdens een van de laatste draaidagen. Het was voor de actrice zowel de mooiste als zwaarste gebeurtenis die ze ooit heeft meegemaakt. "Het was moeilijk om weg te zijn van alles en iedereen die ik ooit heb gekend, om mezelf in twijfel te trekken en me eenzaam te voelen", vertelt ze. "Maar tegelijkertijd voelde ik zoveel vrijheid en doorzettingsvermogen. Deze ervaring heeft me zoveel sterker gemaakt dan ik ooit had gedacht dat ik zou kunnen zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

Nadat Halle werd gecast voor de rol van Ariël ontstond er online ophef. Fans vonden dat Halle niet genoeg leek op de tekenfilmversie van De Kleine Zeemeermin en begonnen de kwetsende hashtag #NotMyAriel. Met deze foto op Instagram heeft Halle in ieder geval de monden van alle haters gesnoerd. Wederom bewijst de actrice dat ze een prachtige zeemeermin is.

Cast

De rest van de cast is inmiddels ook bekend. Jonah Hauer-King (Little Woman) speelt prins Eric, Melissa McCarthy (Bride Maids) vertolkt de rol van Ursula, Javier Bardem (Loving Pablo) is te zien als koning Triton en Daveed Diggs (Black-is) heeft de rol van Sebastiaan op zich genomen. Wanneer De Kleine Zeemeermin precies uitkomt, is voorlopig nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie