Films, Series & TV

Tom Holland wil meer diversiteit in 'Spider-Man'-films

foto: Marvelfoto: Marvel
  1. Newschevron right
  2. Tom Holland wil meer diversiteit in 'Spider-Man'-films

Als het aan Tom Holland ligt, worden de Spider-Man-films in de toekomst een stuk diverser. Aan People vertelt de acteur dat hij het best ziet zitten als er bijvoorbeeld een Spider-Gwen of een Spider-Woman komt.

Afscheid

Tom Holland speelt sinds 2016 de rol van Spider-Man. Afgelopen week verscheen zijn derde solofilm Spider-Man: No Way Home, die werd overladen met positieve recensies.

"Ik heb genoten van elke minuut", vertelt Tom in het interview. "Ik ben Marvel en Sony ontzettend dankbaar voor de kans die we hebben gekregen, dat ze ons aan het werk hebben gehouden en dat ze onze personages hebben laten groeien. Ik wil geen afscheid nemen van Spider-Man, maar heb wel het gevoel dat we daar misschien klaar voor zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Diversiteit

Toch heeft de 25-jarige acteur feedback voor de makers van de Marvel Cinematic Universe. "In de toekomst zou ik Spider-Man graag diverser zien. Misschien komt er wel een Spider-Gwen of een Spider-Woman", vertelt Tom. "We hebben drie Spider-Mans op een rij gehad en we zijn allemaal hetzelfde. Het zou leuk zijn om eens iets anders te zien."

Acteerpauze

Na jarenlang intensief werken, neemt de acteur een pauze van het acteren. Nu de Spider-Man-franchise voorlopig klaar is, verschijnt Tom binnenkort nog in de actiefilm Uncharted. Daarna is hij ook nog te zien in de film Fred Astaire. "Ik wil een pauze nemen en me richten op het krijgen van een gezin. En nadenken wat ik buiten de acteerwereld wil doen."

Ster advertentie
Ster advertentie