Films, Series & TV

Millie Bobby Brown binnenkort te zien in nieuwe sciencefictionfilm

foto: Tinseltown / Shutterstock.comfoto: Tinseltown / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Millie Bobby Brown binnenkort te zien in nieuwe sciencefictionfilm

Millie Bobby Brown heeft weer een nieuwe hoofdrol te pakken. Deze keer zal de zestienjarige actrice te zien zijn in de sciencefictionfilm The Electric State. De film wordt geregisseerd door de Russo Brothers, het duo dat ook de laatste twee delen van Avengers regisseerden.

Alternatieve toekomst

The Electric State is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Simon Stalenhags. Het verhaal speelt zich af in een alternatieve toekomst en gaat over het tienermeisje Michelle (Millie Bobby Brown). Haar vermiste broer heeft haar een robot toegestuurd zodat ze samen naar hem op zoek kunnen gaan. Tijdens de zoektocht brengen Michelle en de robot een grote samenzwering aan het licht.

Bioscoop

Het is nog niet precies bekend wanneer de film uitkomt. "We zijn verheugd deze deal te hebben met Univesal, die zich heeft gebonden aan een theatrale release van Electric State. Dit is ongelooflijk nieuws voor ons als filmmakers en voor publiek over de hele wereld dat films wil ervaren in de bioscopen. Dit is ook een positief teken dat, naarmate vaccins beschikbaar worden, de theatrale markt terugkeert", laten de Russo Brothers weten.

Ster advertentie
Ster advertentie