Films, Series & TV

'La Casa De Papel'-maker komt met nieuwe serie 'White Lines'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. 'La Casa De Papel'-maker komt met nieuwe serie 'White Lines'

Wie is er altijd voor je als je je verveelt in deze tijd? Netflix natuurlijk! De streamingdienst is momenteel de beste vriend van miljoenen mensen. Ben jij een van die mensen die deze maand ook zo genoten heeft van seizoen 4 van La Casa De Papel? Dan hebben we goed nieuws! De maker en bedenker van de Spaanse hitserie, Álex Pina, komt vanaf 15 mei met een nieuwe keiharde serie genaamd White Lines.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mysterieuze dood

De tiendelige serie gaat over de mysterieuze dood van een Engelse DJ op Ibiza. Twintig jaar later wordt zijn lichaam gevonden op het Spaanse eiland en besluit zijn zus Zoe, gespeeld door Laura Haddock (Guardians of the Galaxy), op onderzoek te gaan. Ze zet alles op alles om erachter te komen wat er met haar broer is gebeurd. Hierdoor belandt zij in allerlei bizarre situaties vol leugens, corruptie en drugs. Ook wordt ze steeds meer geconfronteerd met haar eigen donkere kant.

Groei NETFLIX

Nooit eerder groeide het aantal Netflix-gebruikers zo enorm als tijdens de coronapandemie. Netflix kreeg er in totaal 15,8 miljoen nieuwe abonnees bij.

Ster advertentie
Ster advertentie