Films, Series & TV

Dit zijn de bingewatch-tips van Young Ellens

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de bingewatch-tips van Young Ellens

Op de bank ploffen met een goede serie is heerlijk (zeker in quarantaine-tijd), maar met het grote aanbod aan nieuwe series en streamingplatforms is het soms lastig kiezen wat je nou moet kijken. De FunX Bingewatch-podcast helpt je door die jungle van series heen met de leukste tips en de nieuwste updates. Elke aflevering beantwoordt een Very Important Bingewatcher vijf vragen over zijn of haar kijkgedrag en favoriete series. Dit keer tipt Young Ellens zijn favorieten bij Jochgem en Niels.

Documentaires

Je zou misschien verwachten dat Young Ellens niets liever doet dan La Casa de Papel kijken, aangezien hij ook een eigen versie van Bella Ciao heeft opgenomen, maar dan zit je er volledig naast. De populaire rapper checkt wel series, maar hij is vooral fan van documentaires. "Ik kijk thuis gekke documentaires zoals Killer Woman, Killer Husband, zulke dingen. Daar houd ik wel van", vertelde hij bij FunX Bingewatch.

Hoe kijk jij?

Young Ellens checkt de meeste series en documentaires op zijn televisie, maar soms maakt hij een uitstapje naar de laptop: "Als de afstandsbediening te ver ligt." Hij kijkt het liefst thuis en liever niet op zijn mobiele telefoon. "Ik kijk Netflix voor de documentaires. Dat vind ik echt interessant. Ik heb ook Videoland voor Mocro Maffia, maar daarna niets meer."

Wat was je eerste verslaving?

"Haze" was het eerste antwoord dat Young Ellens gaf. Maar het gaat natuurlijk om zijn eerste kijkverslaving. Daarover is Ellens kort: "YouTube man, videoclips."

Wat kijk je nu?

"Ik kijk naar het scherm van mijn auto, maar nee ik volg geen serie. Ik kijk nu een docu, maar ik onthoud de namen nooit. Van die crimestories. Gisteren nog die van O.J. Simpson. Die was echt gek. Het was echt mooi om te zien. Ik had niet verwacht dat het zo goed was. Ik dacht dat hij gewoon een celstraf had gekregen, maar er speelden hele andere dingen mee." Young Ellens is niet iemand die helemaal serieverslaafd is en nachten door blijft kijken: "Als ik vroeg thuis ben, dan blader ik een of twee afleveringen. Niet een hele nacht doorhalen."

Welke serie moet iedereen gezien hebben?

"Mocro Maffia."

Wat kijk je stiekem?

"Ik kijk gekke urbanfilms zoals State Property." Ellens huilt in ieder geval niet stiekem om Grey's Anatomy. "Ik kijk meer van die Jean Claude Van Damme-enzo. Vechtfilms."

Ster advertentie
Ster advertentie