Films, Series & TV

Selena Gomez maakt vervolg op serie 'Wizards of Waverly Place' waarmee ze doorbrak

foto: Disney
  1. Newschevron right
  2. Selena Gomez maakt vervolg op serie 'Wizards of Waverly Place' waarmee ze doorbrak

Wizards of Waverly Place-fans opgelet! De tovenaarsserie krijgt een vervolg. Niemand minder dan Selena Gomez zal als producent bij het nieuwe seizoen van Wizards of Waverly Place betrokken zijn. De actrice beleefde in 2007 haar grote doorbraak met de show.

Wizards of Waverly Place

De inmiddels 31-jarige Selena Gomez zal naar verwachting ook in het nieuwe seizoen van Wizards of Waverly Place de rol van Alex Russo op zich nemen. Dat meldt filmwebsite Deadline. David Henrie, die in de serie haar broer speelde, kruipt in het vervolg van de reeks ook weer in zijn oude karakter. Daarnaast zal hij net als Selena Gomez betrokken zijn bij de productie.

Wizards of Waverly Place was vanaf 2007 te zien op Disney Channel en telt (slechts) vier seizoenen. De serie, waarin het personage van Selena Gomez haar magische krachten niet onder controle heeft, zal bij veel 90's kids nostalgische gevoelens teweegbrengen. Zo zullen velen zich wellicht herinneren dat Alex Russo in de meest hilarische situaties terechtkomt vanwege haar tovenaarsskills.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Selena Gomez over Disney

Dat Selena Gomez ooit weer zou werken aan Wizards of Waverly Place en überhaupt betrokken zou zijn bij Disney-producties, komt voor veel mensen als een verrassing. Ze heeft er namelijk geen geheim van gemaakt dat ze als jonge actrice veel druk voelde vanuit de filmproducent. Zo was Selena erg bang voor het oordeel van Disney en nam ze bewust keuzes om niet in de problemen te komen. "Ik was bang wat mensen zouden denken of dat mensen me niet zouden accepteren. Daardoor kon ik nooit mezelf zijn en heb ik een deel van mijn leven weggegeven."

Ster advertentie
Ster advertentie