Entertainment

Selena Gomez: "Hailey Bieber krijgt doodsbedreigingen, ik wil dat dit stopt"

foto: Instagram @selenagomez/@haileybieberfoto: Instagram @selenagomez/@haileybieber
  1. Newschevron right
  2. Selena Gomez: "Hailey Bieber krijgt doodsbedreigingen, ik wil dat dit stopt"

Selena Gomez heeft haar volgers op Instagram opgeroepen om te stoppen met het pesten van Hailey Bieber. In een Story schrijft ze dat Hailey contact met haar heeft opgenomen en heeft verteld dat ze onder meer doodsbedreigingen ontvangt. "Dit is niet waar ik voor sta. Niemand hoort haat en pesterijen mee te maken. Ik heb altijd gepleit voor vriendelijkheid en ik wil dat dit alles stopt."

foto: Instagram @selenagomez

Justin Bieber

De pesterijen van Selena-fans richting Hailey hebben waarschijnlijk veel te maken met het feit dat Haileys man Justin Bieber eerst een relatie had met Selena. Fans beweren nog altijd dat Hailey Justin van haar heeft afgepakt, hoewel hier volgens Hailey geen sprake van is. Tussen de drie betrokken personen lijkt dit alles allang opgelost, maar fans blijven online stoken en 'ruzies' zoeken.

Zogenaamde pesterijen

Begin dit jaar kwam de juice weer op gang toen Selena hatelijke reacties kreeg over haar lichaam onder vakantiefoto's op Instagram. Hailey werd er daarna van beschuldigd mee te doen met die bodyshaming door samen met Kendall Jenner in een TikTok "I'm not saying she deserved it, but God's timing is always right" te playbacken. Volgens Hailey had dit echter niets met Selena te maken en zelfs Selena vertelde haar fans dat ze zich hier niets van aantrekt en dat men aardig tegen iedereen zou moeten zijn.

Niet lang daarna volgde er een nieuwe zogenaamde shade. Zo zouden Hailey en Kylie Jenner dit keer Selena's wenkbrauwen belachelijk hebben gemaakt. Ook dat bleek niet het geval: volgens zowel Kylie als Selena was er totaal geen sprake van bad blood.

Stoppen met TikTok

Na nog wat soortgelijke 'subtiele pesterijen', opmerkingen en vooral veel roddels liet Selena in februari weten een break te nemen van TikTok. "Dit wordt een beetje te gek. Ik ben 30 en te oud voor dit". Later keerde ze terug op de app met onder meer de woorden: "Wees alsjeblieft aardiger en denk aan de mentale gezondheid van anderen. Mijn hart voelt zwaar en ik wil gewoon het goede voor iedereen." Dat advies heeft niet echt geholpen, want ondanks dat Selena en Hailey zelf geen problemen met elkaar lijken te hebben, blijven fans zoeken naar sensatie met als gevolg dat Hailey nu zelfs wordt bedreigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meeste Insta-volgers

Ten midden van al deze ophef werd Selena Gomez vorige maand de meest gevolgde vrouw op Instagram, waarmee ze het record van Kylie Jenner verbrak. Inmiddels heeft ze 403 miljoen volgers. Verschillende media schreven over het feit dat Selena steeds populairder wordt op de socials, terwijl de volgers van Hailey en Kylie zakken. Of dat daadwerkelijk verband houdt met het zogenaamde geruzie is niet te zeggen.

Ster advertentie
Ster advertentie