Films, Series & TV

Laatste opnames Naya Rivera te zien op Netflix

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Laatste opnames Naya Rivera te zien op Netflix

De allerlaatste opnames van de overleden Naya Rivera zijn vanaf nu te zien in een aflevering van de Netflix-serie Sugar Rush: een bakprogramma. Het gaat om het laatste televisieproject van de Glee-actrice, die begin deze maand op 33-jarige leeftijd om het leven is gekomen.

opgedragen aan naya

Naya neemt in de aflevering van Sugar Rush plaats als gastjurylid. De opnames vonden eerder dit jaar, voor de uitbraak van het coronavirus, plaats. De aflevering van Sugar Rush wordt aan haar opgedragen, zoals je kunt zien aan het begin van de aflevering.

enkele minuten

Ook over de manier waarop Naya gestorven is, werd kortgeleden meer bekendgemaakt. Ze zou in 'slechts enkele minuten' zijn gestorven volgens haar overlijdensakte, die werd vrijgegeven. Drie weken geleden overleed de actrice in Lake Piru, waar ze met haar zoontje was gaan varen. De officiële doodsoorzaak van Naya is volgens de overlijdensakte verdrinking. Er zijn geen sporen van alcohol en drugs in haar lichaam gevonden. Op 24 juli werd zij begraven in Forest Lawn Memorial Park.

Geen zwemvest

Op de bewuste dag waarop het drama plaatsvond ging Naya varen met haar zoontje Josey (4). Josey werd even later in zijn eentje slapend op de boot gevonden door toeristen. Omdat Naya nergens te vinden was, werd de politie direct gewaarschuwd. Josey droeg een zwemvest en zou door zijn moeder op de boot gehesen zijn door zijn moeder nadat ze samen waren zwemmen. Naya droeg geen zwemvest en had geen kracht meer om zelf nog uit het water te komen.

Ster advertentie
Ster advertentie