Up 2 Date

Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

De politie van Californië is gestopt met zoeken naar Naya Rivera. De 33-jarige actrice uit de serie Glee kwam niet meer boven nadat zij tijdens een boottocht met haar zoon in het water was beland. De politie zoekt wel door naar haar lichaam, maar gaat er vanuit dat zij niet meer in leven is.

tochtje

De politie hoopt haar lichaam te vinden en naar haar familie te kunnen brengen. Op camerabeelden die door de Ventura County Sheriff's Office online zijn gezet, is te zien hoe Naya Rivera samen met haar zoontje Josey aankwam bij Lake Piru, waar de twee samen in een huurboot een tochtje gingen maken.

beelden

Op de beelden is te zien hoe Rivera kwam aanrijden, parkeerde en vervolgens met haar zoontje en een tas met spullen richting de stijger liep. Even later is te zien hoe de boot wegvaart, het meer op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

zwemmen

Toen iemand van de bootverhuur een paar uur later ging kijken, trof hij alleen het jongetje aan dat in de boot lag te slapen. Hij zei dat zijn moeder in het water was gesprongen om te zwemmen, maar niet meer boven is gekomen, aldus TMZ. De verhuurder schakelde vervolgens de politie in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie