Up 2 Date

'Glee'-actrice Naya Rivera (33) vermist, politie vreest voor haar leven

foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. 'Glee'-actrice Naya Rivera (33) vermist, politie vreest voor haar leven

In Californië, Verenigde Staten is een grote zoekactie bezig naar de 33-jarige Naya Rivera. De actrice, bekend van haar rol als Santana in Glee, is namelijk sinds gisterenmiddag vermist. Ze verdween tijdens een boottochtje op Lake Piru met haar 4-jarige zoontje Josey. De politie vreest dat ze is verdronken.

In het water

Naya huurde gisteren om 13.00 uur een bootje om te gaan varen met haar zoon. Toen iemand van de bootverhuur een paar uur later ging kijken, trof hij alleen het jongetje aan dat in de boot lag te slapen. Hij zei dat zijn moeder in het water was gesprongen om te zwemmen, maar niet meer boven is gekomen, aldus TMZ. De verhuurder schakelde vervolgens de politie in.

Zoektocht

Reddingswerkers en duikers hebben gisteren urenlang naar Naya gezocht, maar niks gevonden. De zoektocht werd vandaag voortgezet, maar volgens TMZ hebben de lokale autoriteiten inmiddels laten weten dat er vanuit wordt gegaan dat ze niet meer in leven is. Naar haar lichaam wordt nog steeds gezocht. Zoontje Josey is ondergebracht bij familie en maakt het naar omstandigheden goed, aldus de politie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek op de politie

Op social media uiten veel Glee-fans en andere mensen kritiek op 'de matige zoekactie'. Ze vinden dat er niet genoeg wordt gedaan om Naya te vinden. Ook waren ze niet te spreken over de politiewoordvoerder die tijdens de persconferentie sprak over een 3-jarig dochtertje in plaats van een 4-jarig zoontje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie