Films, Series & TV

Ye niet blij met Netflix-docu 'jeen-yuhs': "Ik wil zelf bepalen hoe ik word afgebeeld"

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Ye niet blij met Netflix-docu 'jeen-yuhs': "Ik wil zelf bepalen hoe ik word afgebeeld"

Vanaf 16 februari kunnen Netflix-abonnees eindelijk de driedelige docu over Ye, jeen-yuhs, aanschouwen. Hoewel fans smachten naar de documentaire is Ye zelf nog niet helemaal te spreken over het project.

"Open onmiddellijk de edit suite"

Ye maakte zijn onvrede over de huidige versie van de documentaire kenbaar via Instagram. Uit de caption blijkt dat hij weinig invloed heeft gehad op het montageproces van de docu. "Ik ga dit voor de laatste keer vriendelijk zeggen. Ik moet deze documentaire goedkeuren voordat het op Netflix wordt uitgebracht. Open onmiddellijk de edit suite, zodat ik zelf kan bepalen hoe ik wordt afgebeeld. Alvast bedankt", aldus Ye.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zeggenschap?

Of Netflix Ye zeggenschap zal geven over jeen-yuhs is onduidelijk aangezien de première van de documentaire in de loop van dit weekend of volgende week plaats zal vinden tijdens het Sundance Film Festival 2022. Daarnaast is het project het resultaat van de creatieve visie van regisseurs Coodie Simmons en Chike Ozah die beelden van de afgelopen 21 jaar hebben gebruikt voor de docu.

"Wereldwijd event"

Netflix bracht onlangs een teaser uit van jeen-yuhs. Daarin zijn onder andere beelden te zien van Ye in de studio met collega's Jay-Z, Rhymefest en Pharrell Williams. Volgens Netflix zal de release van jeen-yuhs een "wereldwijd event" zijn dat verspreid wordt over drie weken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie