Naar homepage
Films, Series & TV

Hamid weigert mogelijk de 22.000 euro van Mr. Frank Visser-kijkers

foto: Twitter: De_Stentor
  1. Newschevron right
  2. Hamid weigert mogelijk de 22.000 euro van Mr. Frank Visser-kijkers

Alle donateurs die na het kijken van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak een bedrag hebben geschonken aan Hamid, krijgen hun geld mogelijk terug. De bovenbuurman, die van de rechter een nieuwe vloer moest laten leggen, krijgt namelijk waarschijnlijk een gratis vloer van een bedrijf. In dat geval heeft hij de donatie van ruim 22.000 euro niet meer nodig.

Burenruzie

Afgelopen weekend was de zaak van Hamid en zijn onderbuurvrouw Hellen te zien in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. Hellen was de overlast van haar bovenbuurman helemaal zat. De rechter besloot uiteindelijk dat Hamid binnen drie maanden een nieuwe ondervloer moest laten leggen, die hij uit eigen zak moest betalen. Omdat Hamid daar geen geld voor had, begon een kijker een inzamelingsactie waar al snel een flink bedrag bij elkaar werd verzameld. Dat lijkt nu echter niet meer nodig te zijn.

Gratis vloer

Hamid vertelt namelijk aan het AD dat twee bedrijven hem een mooie deal hebben aangeboden. Het ene bedrijf wil gratis zijn vloer leggen, het andere bedrijf wil het hotelverblijf van zijn gezin betalen gedurende de verbouwing. "De bedoeling is dat er 90 procent minder geluidsoverlast is en de buurvrouw 100 procent blij", aldus Hamid.

Omdat Hamid dus een gratis vloer krijgt, wil hij het geld van de inzameling niet meer aannemen. Ook niet om het te gebruiken om iets leuks te doen met zijn vrouw en zoontjes, zoals de initiatiefneemster van de actie had gesuggereerd. Volgens Hamid kan het geld beter naar een andere stichting óf terug naar de donateurs.

Dankbaar

Ondanks dat Hamid het opgehaalde bedrag beleefd weigert, is hij ontzettend dankbaar. "Ik zal dit nooit, nooit, nooit vergeten. De actie zit in mijn hart. Het is groot voor mij, ik had nooit verwacht dat dit zou gebeuren. En ik ga het mijn kindjes ook leren, om hetzelfde te doen. Als iemand anders hulp nodig heeft, wie het ook is, dan moet je altijd helpen.’’

Hamid weigert donatie van kijkers mr frank visser

foto: Go Fund Me

Hamid bedankt iedereen voor hun donatie
Ster advertentie
Ster advertentie