Films, Series & TV

Lady Gaga en Adam Driver schitteren in spannende trailer 'House of Gucci'

foto: House of Guccifoto: House of Gucci
  1. Newschevron right
  2. Lady Gaga en Adam Driver schitteren in spannende trailer 'House of Gucci'

Niemand minder dan Lady Gaga en Adam Driver zullen binnenkort te zien zijn in de nieuwe film House Of Gucci. Afgelopen zomer verschenen er al wat paparazzifoto’s van de opnames, maar nu kan ook de trailer worden bekeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Moord op Maurizo Gucci

House Of Gucci vertelt het waargebeurde verhaal van de moord op Maurizo Gucci en de val van het Gucci mode-emperium. Adam Driver (Star Wars) zal de rol van Maurizo op zich nemen en Lady Gaga (A Star is Born) speelt zijn ex-vrouw Patrizia Reggiani. Zij werd uiteindelijk veroordeeld voor het plannen van de moord nadat haar man haar voor een jongere vrouw verliet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cast

De film is geregisseerd door Ridley Scott (Gladiator) en gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed. In de film zullen ook andere bekende acteurs verschijnen, waaronder: Al Pacino (Scarface), Jared Leto (Suicide Squad), Jeremy Irons (Justice League) en Salma Hayek (Like A Boss).

Kritiek

Het modehuis Gucci verzorgde de kleding voor de film, maar de familie zelf had kritiek. "Ze stelen de identiteit van een familie om daar geld aan te verdienen, wat zeer teleurstellend is. Er zijn grenzen die je niet moet overschrijden en dat is nu gebeurd", aldus Patrizia Gucci, het achterkleinkind van Guccio Gucci.

House of Gucci is vanaf 25 november te zien in de bioscoop.

Ster advertentie
Ster advertentie