Films, Series & TV

Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)

foto: BNNVARA
  1. Newschevron right
  2. Serie ‘Au Pairs’ prikt rechtstreeks door ‘American Dream’ van Nederlandse Lily (19)

In een nieuwe serie van BNNVARA is te zien hoe vier Nederlandse meisjes ons kikkerlandje omruilen voor de Amerikaanse stad Los Angeles. Alle vier de dames gaan er aan de slag als au pair en hebben als taak om voor de kinderen van hun gastgezin te zorgen. Maar, de dames hebben ook een andere reden voor hun reis naar LA: het najagen van hun dromen.

Video niet beschikbaar

Mooie dromen

Voor het vertrek hebben alle dames een heel mooi beeld van hun aanstaande periode als au pair. Zo vertelt de 19-jarige Lily dat zij “veel glamour, veel feestjes” voor zich ziet. Haar droom is om achtergronddanseres van Beyoncé te worden: “Als een film zie ik het gebeuren.”, zegt ze hoopvol. De Haagse Sharel wil later kinderombudsman worden en hoopt in Los Angeles ervaring op te doen voor haar carrière later. In de praktijk zal haar tijd er een stuk anders uitzien dan ze had kunnen voorspellen.

Harde realiteit

Als het vliegtuig van Sharel land krijgt ze gelijk een onaangename verrassing: haar gastgezin moet onverwachts op reis vanwege een sterfgeval. Het Nederlandse meisje kan dus een week later pas terecht bij het gezin, wat al snel laat zien dat de werkelijkheid erg anders kan zijn dan de verhalen. De man blijkt een soort tiran te zijn in het huis, de vrouw kijkt ontzettend naar hem op en Sharel belandt al snel in een conflict: “Je moet nu gaan!” roept de man van het huis naar haar in een vooruitblik van een komende aflevering.

Positief blijven

Lily is erg positief als ze aankomt in haar nieuwe gezin. Met een grote glimlach op haar gezicht omarmd ze haar nieuwe huisgenoten en ziet ze haar kamer voor de komende tijd. Vervolgens vertelt het gezin dat ze met zijn vieren, de twee ouders met twee zoons, in hetzelfde bed slapen, maar Lily reageert positief: “Dat is zo gezellig!” Aangezien de vader in de cannabis marketing zit is er volgens hen “genoeg wiet en alcohol in huis”, daar voegen ze aan toe: “dus als je ooit problemen hebt tijdens je menstruatie, kun je daar gewoon gebruik van maken.”

Ster advertentie
Ster advertentie