Films, Series & TV

Releasedatum 'The Super Mario Bros. Movie' met een dag vervroegd

foto: YouTube: Illumination
  1. Newschevron right
  2. Releasedatum 'The Super Mario Bros. Movie' met een dag vervroegd

Kun je niet wachten om Mario in actie te zien komen tegen zijn aartsrivaal Bowser op het witte doek? Dan is er goed nieuws voor je, want The Super Mario Bros. Movie komt een dag eerder uit dan gepland.

5 april

Uit de eerste trailer van The Super Mario Bros. Movie viel op te maken dat de animatiefilm op 7 april in de bioscoop zou verschijnen in Amerika. In Nederland zou dat 6 april zijn, maar nu blijkt dat Mario-fans op 5 april al kunnen genieten van de avonturen van Mario en zijn broer Luigi. Alleen in Japan blijft de releasedatum hetzelfde, namelijk 28 april.

Nintendo Direct

Voordat de film uitkomt, komt Nintendo op 9 maart met een Nintendo Direct die volledig in het teken staat van The Super Mario Bros. Movie. Tijdens de presentatie geeft Nintendo meer informatie over de film en wordt ook meteen de laatste trailer onthuld.

Sterrencast

The Super Mario Bros. Movie wordt geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic en zit bomvol stemmen van bekende acteurs. Naast Seth Rogen als Donkey Kong heeft Chris Pratt de eer gekregen om de stem van Mario in te spreken en spreekt Anya Taylor-Joy de stem van Prinses Peach. Ook is Jack Black te horen als Bowser.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie