Films, Series & TV

Anna Nooshin kondigt eigen docu-serie aan: "Mijn verhaal delen zonder angst"

foto: Prime Video
  1. Newschevron right
  2. Anna Nooshin kondigt eigen docu-serie aan: "Mijn verhaal delen zonder angst"

Anna Nooshin heeft via Instagram een vierdelige documentaireserie in samenwerking met Amazon Prime aangekondigd. ANNA: STATUS zal vanaf 29 april te zien zijn en neemt de kijker mee achter de schermen in het rauwe en persoonlijke leven van Anna.

Eerlijk

In ANNA: STATUS probeert Anna een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van haar leven achter de schermen. Zo komt de band met haar familie en de cultuur waarin ze is opgegroeid aan bod. Anna was zeven jaar oud toen ze met haar familie vanuit Iran naar Nederland vluchtte. Vervolgens leefde ze drie jaar lang in azielzoekerscentra.

Los van haar verleden, geeft Anna met de documentaire een inkijk in haar dagelijks leven. Met de manier waarop ze met tegenslagen omgaat wil ze een inspiratiebron zijn voor anderen en hen inspireren om nooit op te geven en te blijven geloven in hunzelf. "De film die we hebben gemaakt is niet altijd even mooi om naar te kijken, maar wel het meest eerlijke wat ik ooit heb mogen uitbrengen", schrijft ze op Instagram.

Spannend

Anna heeft al sinds jongs af aan de droom gehad om een documentaire te maken, maar vindt het tegelijkertijd erg spannend om haar persoonlijke leven te delen. "Laatst bladerde ik door mijn notitieboekje en zag staan: eigen documentaire maken. Dat was tien jaar geleden. Als je me toen had verteld dat ik dit jaar dat doel zou behalen, had ik je misschien niet geloofd. En toch is het zo."

"Ik ben lange tijd zo terughoudend geweest met het delen van veel privé aspecten uit mijn leven. Omdat ik bang was dat kwetsbaarheid tegen me gebruikt kon worden." Ondanks haar onzekerheid, heeft dit project haar ook nieuwe dingen laten inzien en haar vertrouwen gegeven om zichzelf te durven zijn. "Deze documentaire heeft me geleerd dat ook mijn verhaal gedeeld mag worden zonder angst."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie