Films, Series & TV

Seizoen 2 van 'The Mandalorian' vanaf 30 oktober op Disney+

foto: Disney
  1. Newschevron right
  2. Seizoen 2 van 'The Mandalorian' vanaf 30 oktober op Disney+

Star Wars-fans kunnen er niet op wachten en gelukkig is het dan eindelijk ook bijna zover: het tweede seizoen van The Mandalorian. De Star Wars-serie was de eerste zogeheten Disney+-original en meteen een groot succes. Een tweede seizoen kon dan ook niet uitblijven.

Bijna zover

Het tweede deel van de reeks zal vanaf 30 oktober te zien op het streamingplatform. Dat heeft Disney woensdag bekendgemaakt op Twitter. De opnames van de serie kwamen gelukkig niet in gevaar door de coronacrisis, aangezien deze begin maart al afgerond waren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verhaallijn

Het verhaal van de serie speelt zich af tussen de gebeurtenissen van het zesde Star Wars-deel, Return of the Jedi uit de jaren '80, en The Force Awakens, uit 2015. In de serie zien we hoe een premiejager het universum afreist, vergezeld door de aandoenlijke Baby Yoda. Vooral het laatst genoemde personage bleek goed aan te slaan bij kijkers en groeide uit tot een ware internetsensatie.

Derde seizoen

In april werd door verschillende Amerikaanse media, waaronder Variety, bekendgemaakt dat de voorbereidingen voor het derde seizoen ook al in volle gang zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie