Films, Series & TV

Man achter Lost en Star Wars: The Force Awakens komt met HBO serie

  1. Newschevron right
  2. Man achter Lost en Star Wars: The Force Awakens komt met HBO serie

Eind vorig jaar kregen we van HBO al een korte teaser, maar vandaag is dan eindelijk de eerste trailer van Westworld vrijgegeven. De produktie van J.J. Abrams - je weet wel, die van Lost, Armageddon en Star Wars: The Force Awakens - liep niet altijd even soepel, maar als alles verder goed verloopt komt de eerste aflevering van Westworld in oktober op de buis. Mooi vooruitzicht.

Westworld is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973, die uit de hoge hoed kwam van de man die ook Jurrasic Park bedacht, Michael Crichton.

Het gaat over een futuristisch pretpark vol robots, waar volwassenen ongegeneerd hun fantasieën uit kunnen leven. Nee, niet dát soort fantasieën, stelletje viespeuken! Voor even leven als een onoverwinnelijke ridder te paard of een onnavolgbare gun slingende cowboy, dat werk. Onschuldig. Als door een fout in het systeem de robots op hol slaan, zijn de cowboytoeristen hun leven niet meer zeker en moeten ze zien te overleven in een wereld waar iedereen het op hun scalp heeft voorzien. Spannend!

Ster advertentie
Ster advertentie