Films, Series & TV

'Keeping Up with The Kardashians' stopt na 14 jaar

foto: Kris, Kourtney, Khloé en Kim - AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Keeping Up with The Kardashians' stopt na 14 jaar

De Kardashians gaan stoppen met hun populaire realityserie. Op Instagram laten Kim en haar zus Khloé weten dat het laatste seizoen van Keeping Up with The Kardashian begin 2021 uitgezonden zal worden:

"Na 14 jaar, 20 seizoenen, honderden afleveringen en talloze spin-offs zijn we iedereen meer dan dankbaar die al die jaren naar ons heeft gekeken, in goede en slechte tijden en tijdens vreugde, tranen en de vele relaties en kinderen."

Leven veranderd

Bij haar aankondiging maakt Kim duidelijk hoeveel de serie voor haar en haar familie heeft betekend: "Zonder Keeping Up with The Kardashians zou ik niet zijn waar ik vandaag de dag ben. Ik ben zo ongelooflijk dankbaar voor iedereen die heeft gekeken en mij en mijn familie de afgelopen 14 geweldige jaren heeft gesteund. Deze show heeft ons gemaakt tot wie we zijn en ik sta voor altijd in het krijt bij iedereen die een rol heeft gespeeld in het vormen van onze carrières en het veranderen van onze levens."

Kijkcijfersucces

Keeping Up with The Kardashians leverde entertainmentzender E! de afgelopen jaren enorme kijkcijfers op en bracht bij de beroemde familie miljarden dollars in het laatje. Vanaf 2007 kon iedereen het glamourleven van Kim, Kourtney, Khloe, Kylie, Kendall, Rob en Kris volgen. In de serie was onder andere te zien hoe Kim trouwde met Kris Humphries en later met Kanye West. Ook de geboortes van verschillende Kardashian-kids vonden plaats tijdens de opnames.

Tijdens het draaien van de serie was er ook veel drama aan de gang. Zo gaf oudste zus Kourtney na een ruzie met Kim eerder al aan zich terug te trekken uit KUWTK. Ze wilde zich focussen op haar kinderen en kwam nog maar af en toe voorbij.

Ster advertentie
Ster advertentie