Films, Series & TV

Chris Hemsworth is terug in gewelddadig tweede deel van 'Extraction'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Chris Hemsworth is terug in gewelddadig tweede deel van 'Extraction'

Chris Hemsworth keert binnenkort terug als de onstopbare Tyler Rake in het vervolg op de populaire actiefilm Extraction. De Netflix Original krijgt een tweede deel, waarvan nu de eerste teaser is gedeeld. En daarin is wederom een hoop actie en geweld te zien.

Nieuwe missie

Hoewel het erop leek dat Tyler de avonturen uit de eerste film niet had overleefd, is hij in Extraction 2 terug als black ops-huursoldaat met een nieuwe missie. Nadat hij is hersteld van zijn bijna-doodervaring moet hij nu de familie van een 'genadeloze gangster' redden uit de gevangenis waar ze worden vastgehouden.

Releasedatum

Net als de vorige film is ook dit deel weer gemaakt door Avengers: Endgame-regisseurs Joe en Anthony Russo en geregisseerd door Sam Hargrave, stuntcoördinator van verschillende Marvel-films. Extraction 2 is vanaf 16 juni te bekijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Recordbreker

De eerste Extraction-film, gebaseerd op de graphic novel Ciudad van Ande Parks, was een enorm succes op Netflix. Na de release in 2020 werd het al snel de best bekeken Netflix Original tot dan toe met meer dan 90 miljoen streams in de eerste maand. Nog altijd staat de film in de top 10 van best bekeken films op de streamingdienst.

Ster advertentie
Ster advertentie