Films, Series & TV

Film 'The Upside' krijgt een vervolg met Bryan Cranston én Kevin Hart

foto: STX Films
  1. Newschevron right
  2. Film 'The Upside' krijgt een vervolg met Bryan Cranston én Kevin Hart

Genoten van de film The Upside uit 2017? Bryan Cranston en Kevin Hart werken aan een vervolg op de film. Dat onthulde Cranston in de podcast Club Random van komiek Bill Maher. Wanneer de film uitkomt, is nog niet duidelijk.

Over 'The Upside'

The Upside is de Amerikaanse remake van de Franse hitfilm Intouchables met Omar Sy en François Cluzet. De originele film was gelijk een groot succes. Wereldwijd bracht de film 392 miljoen euro op. In de Hollywood-versie speelt Cranston een miljardair die verlamd is geraakt door een ongeluk tijdens het paragliden. Het personage van komiek Kevin Hart is een veroordeelde misdadiger die een nieuwe baan nodig heeft als hij de gevangenis mag verlaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

In Club Random bevestigt Cranston dat er een tweede deel aankomt. "Ik kreeg echter wel veel kritiek voor het spelen van een gehandicapte persoon, terwijl ik dit zelf niet ben", vertelt de acteur. "Ik kreeg het vaak te horen en kwam behoorlijk onder vuur te liggen." Ergens begrijpt hij de kritiek wel, maar hij denkt ook dat hij gigantisch veel moois was misgelopen als acteurs zulke rollen niet mogen aannemen. "Als een 66-jarige man is het wel interessant om dit opnieuw te doen. Ik kan het misschien wel begrijpen, maar ik weet niet hoe het voelt. Dit komt er het dichtste bij."

Ster advertentie
Ster advertentie