Films, Series & TV

Rico Verhoeven volop in actie in officiële trailer 'Black Lotus'

foto: YouTube: Dutch FilmWorks
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven volop in actie in officiële trailer 'Black Lotus'

Rico Verhoeven is op 13 april op het witte doek te zien. Vandaag is de officiële trailer van Black Lotus losgelaten waarin de kickboks-kampioen volop in actie is te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Black Lotus

Verhoeven scoorde eerder al rolletjes in Nederlandse films, zoals in Bon Bini Holland 3, maar heeft nu een echte hoofdrol te pakken in een internationale film. In Black Lotus speelt Verhoeven de rol van Matteo Donner, een special forces-officier die de wereld rondzwerft nadat zijn beste vriend is omgekomen tijdens een gezamenlijke missie. Bij terugkomst in Amsterdam belandt hij in een eenmansoorlog waarbij hij alles op alles zet om de ontvoerde dochter van zijn gestorven vriend te redden.

De film is in het Engels gesproken en geregisseerd door Todo Chapkanov. Naast Rico Verhoeven zijn ook Roland Møller, Rona-Lee Shimon en Kevin Janssens te zien. Black Lotus moet in 2023 in de Nederlandse bioscopen uitkomen.

Kickboksen

Behalve zijn acteerwerk is Verhoeven nog altijd actief als GLORY-kampioen in het zwaargewicht. Zijn aankomende gevecht tegen de Kroaat Antonio Plazibat zou eigenlijk in het voorjaar al plaatsvinden, maar werd door een knieblessure van Verhoeven verplaatst, vermoedelijk na de zomer.

Ster advertentie
Ster advertentie