Entertainment

Rico Verhoeven aan het draaien in Amsterdam voor eerste hoofdrol in actiefilm

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven aan het draaien in Amsterdam voor eerste hoofdrol in actiefilm

Rico Verhoeven heeft zijn ambitie om acteur te worden nooit onder stoelen of banken gestoken. De kickbokser scoorde eerder al rolletjes in Nederlandse films, zoals in Bon Bini Holland 3, maar heeft nu ook een hoofdrol te pakken in de internationale film Black Lotus. De opnames voor deze actiefilm vinden momenteel plaats in Amsterdam.

Black Lotus

In Black Lotus speelt Verhoeven de rol van Matteo Donner, een special forces-officier die de wereld rondzwerft nadat zijn beste vriend is omgekomen tijdens een gezamenlijke missie. Bij terugkomst in Amsterdam belandt hij in een eenmansoorlog waarbij hij alles op alles zet om de ontvoerde dochter van zijn gestorven vriend te redden.

De film is in het Engels gesproken en geregisseerd door Todo Chapkanov. Naast Rico Verhoeven zijn ook Roland Møller, Rona-Lee Shimon en Kevin Janssens te zien. Black Lotus moet in 2023 in de Nederlandse bioscopen uitkomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stunts

Voor de actiefilm moet Rico allerlei spectaculaire stunts doen. Zo is hij in Amsterdam gespot terwijl hij op een rijdende auto springt.

foto: ANP

Rico Verhoeven tijdens de opnames van de film 'Black Lotus'

Kickboksen

Naast zijn acteerwerk is Rico momenteel ook nog volop aan het trainen voor zijn volgende gevecht. De kickbokser stapt namelijk 29 oktober weer in de ring tijdens het event Hit It. Hij neemt het dan op tegen Hesdy Gerges.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie