Sport

Rico Verhoeven stapt in oktober de ring weer in tijdens nieuw evenement

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven stapt in oktober de ring weer in tijdens nieuw evenement

Rico Verhoeven is op 29 oktober weer te bewonderen in de ring. Dat maakte de kickbokser zondagavond bekend aan tafel bij Humberto. Het gaat dit keer niet om een Glory-gevecht, maar om het nieuwe evenement Hit It.

Tegenstander binnenkort bekend

Het zal geen titelgevecht worden en het is nog niet bekend tegenover wie Rico in de ring zal staan in Ahoy Rotterdam. De line-up wordt namelijk vanaf 15 april bekendgemaakt. Wel kon Rico alvast een kleine spoiler geven wat betreft een mogelijke tegenstander: "Waarschijnlijk komen andere Glory-vechters in actie en wellicht krijg ik een tegenstander vanuit Glory."

Oogblessure

Rico gaf aan dat het waarschijnlijk zijn enige gevecht van het jaar zal worden. In oktober stond hij voor het laatst in de ring tegenover Jamal Ben Saddik, waaraan hij een flinke oogblessure overhield. Daar herstelt Rico op dit moment nog steeds van. "Er zit nog wel een verdikking. Om complicaties te voorkomen is het niet slim om nu al de ring in te stappen met deze blessure", liet hij weten.

Dirk Kuyt in de ring

Tijdens Hit It zullen er niet alleen kickbokswedstrijden te bewonderen zijn. Zo zullen er ook verschillende nationale en internationale artiesten optreden. Een andere bijzonderheid is dat er niet alleen boksers in de ring zullen staan. Onder meer oud-voetballer Dirk Kuyt zal namelijk zijn debuut maken in de ring. Het is nog onbekend tegen wie Kuyt zal vechten, maar het wordt sowieso een bekende Nederlander zonder boksachtergrond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie