Up 2 Date

Dochter (10) van Rico Verhoeven heeft rug gebroken na val van klimrek

foto: ANP KIPPA
  1. Newschevron right
  2. Dochter (10) van Rico Verhoeven heeft rug gebroken na val van klimrek

De tienjarige dochter van Rico Verhoeven, Mikayla, heeft anderhalve week geleden haar rug gebroken. Het meisje zou op het schoolplein van een klimrek gevallen zijn. Rico's ex-vrouw Jacky Duchenne deelde het ongelukkige nieuws via Instagram.

Machteloos

Duchenne besloot het nieuws over de val van haar dochter op Instagram te delen nadat ze er naar eigen zeggen veel vragen over kreeg. Zo vertelt ze hoe het ongeluk gebeurde en wat de nasleep ervan was. "Ze is op school gevallen van een klimrek. De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons tweeën, maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken", aldus Duchenne.

Gaat weer beter

Inmiddels gaat het stukken beter met Mikayla en pakt ze het normale leven langzaam weer op. "Nu, anderhalve week later, heb ik haar voor het eerst weer voor een halve dag naar school gebracht. Ze is zo sterk!" Duchenne bedankte ook haar nieuwe vriend Tim Heymans, die met Mikayla naar het ziekenhuis ging, omdat ze dat zelf niet kon doen op dat moment.

Rico keerde direct terug

Rico, die steevast voor elke wedstrijd zijn kinderen belt, was op het moment dat hij het nieuws over zijn dochter te horen kreeg net geland in Los Angeles. De 32-jarige wereldkampioen keerde direct terug naar Nederland om er voor Mikayla te zijn, zo liet hij weten aan RTL Boulevard. Inmiddels is de kickbokser weer terug in Los Angeles, waar hij werd gespot met Yolanthe, om te werken aan zijn acteercarrière. Ook traint hij erop los met niemand minder dan acteurs Mark Wahlberg en Mario Lopez.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie