Entertainment

'Rico Verhoeven en Yolanthe samen gespot in LA'

foto: Instagram @ricoverhoeven/@yolanthecabau
  1. Newschevron right
  2. 'Rico Verhoeven en Yolanthe samen gespot in LA'

Rico Verhoeven zit momenteel in Los Angeles, waar hij hard werkt aan het najagen van zijn droom om Hollywood-acteur te worden. De wereldkampioen kickboksen is daar nu gespot met een bekende Nederlandse dame, namelijk Yolanthe Cabau. Ook zij woont momenteel in LA om te werken aan haar acteercarrière. Dat meldt Shownieuws.

Gemeenschappelijke kennis

Dat de twee samen gezien zijn, is voor veel mensen genoeg om wild te speculeren over een mogelijke romance, maar het zou net zo goed kunnen gaan om een vriendschap of werkrelatie. Rico en Yolanthe hebben namelijk een gemeenschappelijke kennis in de Amerikaanse stad: acteur en filmproducent Mark Wahlberg. Rico postte twee dagen geleden nog een foto waarop te zien is hoe hij een fitnesstraining bij hem heeft gevolgd. Yolanthe speelde in 2013 samen met de acteur in de film No Pain No Gain.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatiebreuk Rico

Rico en Yolanthe zijn al wel eens eerder samen in het nieuws geweest. Toen Rico en zijn ex Jacky begin vorig jaar na een 13-jarige relatie uit elkaar gingen, plaatste Jacky een reactie onder een Insta-post van Yolanthe met de mysterieuze tekst: "Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!" Later werd duidelijk dat dit om een misverstand ging en dat Yolanthe niks met de relatiebreuk te maken had.

Donny Roelvink

Yolanthe werd de afgelopen periode met nog een bekende man gespot. Ze zou het namelijk gezellig hebben (gehad) met Donny Roelvink. Broer Dave schepte hier onlangs duidelijkheid over: het ging slechts om drankjes "op vriendschappelijke basis". Volgens meer recente geruchten zou Yolanthe een romance hebben met oud-voetballer en model Lentini Eersteling, al is ook dat nooit bevestigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie