Films, Series & TV

Rico Verhoeven deelt trailer van eigen docu 'Dream Big'

foto: YouTube: Amazon Prime Video Nederland
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven deelt trailer van eigen docu 'Dream Big'

Rico Verhoeven is anderhalf jaar lang gevolgd en gefilmd en het resultaat is binnenkort te bekijken in de documentaire RICO: Dream Big. De kickbokskampioen deelt vandaag alvast de trailer. "Als je klaar bent voor bloed, zweet en tranen...", schrijft hij op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veelzijdig

De vierdelige documentaire geeft je een kijkje in het veelzijdige en avontuurlijke leven van Rico. Naast dat hij op het allerhoogste niveau kickbokst, is hij ook al een tijdje bezig met het verwezenlijken van zijn droom om acteur te worden in Hollywood. "Ik weet al heel mijn leven dat ik dit niet voor altijd kan blijven doen. Waarom gebruik ik de sport dan niet als opstap naar films? Hoe mooi zou het zijn als ik plezier kan brengen naar andere mensen?"

Kinderen op 1

Ondertussen is Rico ook nog vader van drie kinderen, die volgens de vechter altijd op nummer één staan. "Zij zijn mijn alles, daarom sta ik daar", hoor je hem zeggen in de trailer. Verder komen er ook vrienden en familieleden van Rico aan het woord in de docu, onder wie Jandino Asporaat.

RICO: Dream Big is vanaf 4 maart te zien bij Amazone Prime.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie