Up 2 Date

Dochter (10) Rico Verhoeven gaat naar school in rolstoel na breken van rug

foto: ANP KIPPA
  1. Newschevron right
  2. Dochter (10) Rico Verhoeven gaat naar school in rolstoel na breken van rug

Vorige week werd bekend dat de 10-jarige Mikayla, het dochtertje van Rico Verhoeven en Jacky Duchenne haar rug brak nadat ze van een klimrek viel. Inmiddels maakt Mikayla het naar omstandigheden goed, maar is ze nog wel rolstoel gebonden. Dat laat Duchenne weten aan RTL Boulevard.

Ziekenhuisbed

Naast het feit dat ze momenteel in een rolstoel zit, slaapt ze nog steeds in een ziekenhuisbed in de woonkamer. Volgens Duchenne leven de klasgenootjes van Mikayla erg met haar mee. "Ze maken supermooie tekeningen voor haar", vertelt ze aan RTL Boulevard. Ook liet Duchenne weten dat Mikayla enorm baalt dat ze nu geen leuke dingen kan doen. "Ik heb een soort geïrriteerde prepuber thuis. We gaan vrijdag bijvoorbeeld schaatsen en zij kan niet mee."

Meteen teruggekeerd

Rico Verhoeven was op het moment dat hij te horen kreeg dat zijn dochter haar rug had gebroken net geland in Los Angeles. De wereldkampioen kickboksen keerde meteen terug naar Nederland om bij Mikayla te zijn. "Hij was 1,5 dag teruggevlogen, want de volgende dag vloog hij alweer terug naar Amerika. Toen stonden we er weer alleen voor", zegt Duchenne grappend.

Volgende week bij Rico

Rico is momenteel weer in Amerika om aan zijn acteercarrière te werken, maar vliegt volgende week weer terug naar Nederland om tijd door te brengen met zijn dochter. "Volgende week gaat ze naar haar vader. Dan mag hij voor haar zorgen."

Ster advertentie
Ster advertentie