Sport

Antonio Plazibat na Glory-zege: "Waar blijf je, Rico? Ik ga je vermoorden!"

foto: Videoland/GLORY
  1. Newschevron right
  2. Antonio Plazibat na Glory-zege: "Waar blijf je, Rico? Ik ga je vermoorden!"

Zwaargewicht Antonio Plazibat heeft zich zaterdagavond van zijn beste kant laten zien bij Glory 82 in het Duitse Bonn. De 28-jarige Kroaat stond tegenover de Roemeense Raul Catinas. In de eerste ronde sloeg Plazibat zijn tegenstander knock-out. Nu wil Plazibat graag vechten tegen Rico Verhoeven.

Knock-out

Na een serie rake klappen bracht Plazibat de 34-jarige Catinas naar de grond. De hooggeplaatste Kroaat heeft nu zeven van de acht Glory-gevechten gewonnen. Van de laatste vier won hij er twee op knock-out en twee op technische knock-out.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevecht tegen Verhoeven

Na de huldiging in de ring liet Plazibat duidelijk weten dat hij klaar is voor een gevecht tegen Rico Verhoeven. "Waar blijf je, Rico? Ik ga je vermoorden!", riep de Kroaat. "Die partij moet zo snel mogelijk plaatsvinden. Het wordt drie keer drie minuten oorlog, zoals kickboksen hoort te zijn. Rico en ik móeten vechten. Ik wil hem slopen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe tegenstander Verhoeven

De kans is groot dat Plazibats overwinning zal leiden tot nieuwe discussies over wie de volgende tegenstander van Verhoeven moet worden. De Nederlandse kickbokser stapt in het voorjaar van 2023 weer de ring bij Glory. Vooralsnog lijkt Verhoeven aan Alistair Overeem te worden gekoppeld. Overeem rekende afgelopen oktober af met Badr Hari.

Ster advertentie
Ster advertentie