Sport

Andrew Tate en Jake Paul in onderhandeling over boksgevecht

foto: YouTube: TheMacLife
  1. Newschevron right
  2. Andrew Tate en Jake Paul in onderhandeling over boksgevecht

Jake Paul heeft op Twitter een filmpje gedeeld van een eerste staredown met oud-kickbokser en influencer Andrew Tate. De twee zouden in onderhandelingen zijn over een mogelijk boksgevecht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onderhandelingen

"Onderhandelingen", schrijft Jake bij het filmpje van hem oog in oog met Andrew Tate. Jake Paul won onlangs van de 47-jarige UFC-legende Anderson Silva en heeft daardoor nu 5 wedstrijden achter elkaar gewonnen. Tate was een aantal jaar geleden professioneel kickbokser. In totaal won hij 43 gevechten en verloor hij 9 wedstrijden. Ook werd hij meermaals wereldkampioen kickboksen bij verschillende organisaties.

Eerder leek het erop dat Tate het zou opnemen tegen de broer van Jake, Logan Paul, maar daarover zei Tate dat het een te gemakkelijk gevecht zou zijn en dat Logan eerst zou moeten stoppen met steroids.

Omstreden

Tate is met zijn uitspraken een omstreden figuur geworden. Zijn accounts zijn inmiddels van alle social media-platforms verwijderd vanwege problematische uitspraken. Zo gingen verschillende opmerkingen van hem viraal waarin hij schadelijke denkbeelden zoals toxic masculinity, vrouwenhaat en homofobie verspreidt.

Ster advertentie
Ster advertentie