Sport

El Bouni en Overmeer laten zich van hun sterkste kant zien bij Glory Rivals 3

foto: Screenshot Glory
  1. Newschevron right
  2. El Bouni en Overmeer laten zich van hun sterkste kant zien bij Glory Rivals 3

Het was afgelopen zaterdag een goede avond voor Ibrahim El Bouni (29) en Jay Overmeer (25). De twee potentiële nieuwe sterren hebben een spraakmakend gevecht weggezet tijdens de Glory Rivals 3 in de Sporthallen Zuid in Amsterdam.

Unanieme winnaar

Overmeer stond tegenover landgenoot Robin Ciric en werd na drie rondes unaniem tot winnaar gekozen door de jury. "Misschien was ik iets te gretig, ik had nog iets netter te kunnen, maar we hebben een wereldpartij neergezet. Op naar de volgende", zei een trotse Overmeer na de wedstrijd. Eerder won Overmeer bij Glory al eens van Jos van Belzen en Rodrigo Mineiro.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

KO in eerste ronde

Niet alleen Overmeer liet zich van zijn sterkste kant zien, maar ook El Bouni. Hij liet het laatste gevecht van de avond razendsnel eindigen. Het lichtzwaargewicht sloeg zijn tegenstander in de eerste ronde na amper twee minuten knock-out. "Hier had ik voor getraind. De eerste landde direct en pats, boek, dat was het. Wat nu? Waar Glory me ook neerzet, ik zal er staan", aldus El Bouni na zijn overwinning.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie