Sport

Badr Hari vraagt GLORY om bedenktijd over toekomst

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari vraagt GLORY om bedenktijd over toekomst

Badr Hari leek afgelopen zaterdag na het verlies tegen Alistair Overeem zijn afscheid aan te kondigen, maar zijn toekomst is geen uitgemaakte zaak, laat GLORY weten. De Marokkaanse Amsterdammer heeft bij GLORY aangegeven dat hij de komende tijd gaat nadenken over wat hij wil.

Pensioen

De nederlaag tegen Overeem betekende voor Hari zijn zevende verliespartij op rij. Na afloop pakte de 37-jarige kickbokser de microfoon en vertelde het publiek dat hij waarschijnlijk niet meer terugkeert. "Ik ben serieus aan het nadenken over het einde", aldus Hari in het GelreDome.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Wij hopen dat hij doorgaat'

Aan kickboksorganisatie GLORY heeft Hari echter laten weten nog wat tijd nodig te hebben voor een definitief besluit. "Ik heb hem zondagochtend gesproken. Hij wil wat bedenktijd en dat is prima", zegt GLORY-topman Scott Rudmann in gesprek met NU.nl. "Er zijn heel veel topatleten die na zo'n periode sterker terugkomen. We respecteren zijn keuzes en hopen dat hij doorgaat."

"Dat hij erover nadenkt om te stoppen, kwam gezien zijn recente verliespartijen niet als een verrassing. In de meeste van die gevechten verloor hij door een slechte gameplan of kleine foutjes. Dus ik begrijp zijn frustratie", aldus Rudmann.

Ster advertentie
Ster advertentie