Films, Series & TV

'The Sims' krijgt eigen film met Margot Robbie

foto: X: @YamILykeThis
  1. Newschevron right
  2. 'The Sims' krijgt eigen film met Margot Robbie

Kon jij je vroeger uren vermaken met het bouwen van je droomhuis in The Sims? Dan hebben we goed nieuws, want het populaire spelletje krijgt een eigen film. Dat meldt Variety.

The Sims

The Sims is een van de bestverkochte videospelletjes allertijden. Sinds het ontstaan in 2000 werd het spel van Electronic Arts meer dan 200 miljoen keer verkocht. Gamers konden in The Sims hun eigen poppetjes creëren die ze van een mooi huis konden voorzien en waarmee ze op zoek konden gaan naar werk, hobby's konden ontwikkelen en een familie konden creëren. Was je iets sadistischer, dan kon je je waarschijnlijk ook vermaken door je Sims-poppetjes in het zwembad op te sluiten en de ladder te verwijderen of ze op te sluiten in huis en levend te verbranden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

LuckyChap

De Sims-film wordt geproduceerd door LuckyChap, het productiehuis van Margot Robbie dat eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle Barbie-film. Ook Vertigo Entertainment, bekend van de Lego-films, werkt aan het project mee. Helaas zul je nog even moeten wachten tot de film uitkomt. Volgens bronnen van Variety zijn de ontwikkelingen nog in een vroeg stadium.

Ster advertentie
Ster advertentie