Films, Series & TV

Laatste afleveringen Empire geschrapt door corona

foto: Fox
  1. Newschevron right
  2. Laatste afleveringen Empire geschrapt door corona

Slecht nieuws voor fans van Empire. De populaire serie komt ten einde en was kortgeleden bezig met het afronden van de opnames. Er moesten nog twee afleveringen opgenomen worden, maar toen gooide het coronavirus helaas roet in het eten. Om die reden zijn de laatste twee geschrapt en dan kan grote gevolgen hebben.

Einde Empire

In de laatste aflevering had de kijker namelijk moeten zien hoe het afloopt met de familie Lyon. Helaas lijkt het er vooralsnog op dat dat er niet in zit... De serie is momenteel bezig aan zijn zesde en tevens laatste seizoen. Deze zou bestaan uit twintig afleveringen, waar de laatste alle resterende vragen van de kijker zou moeten beantwoorden. Echter bevestigden makers Danny Strong en Lee Daniels dinsdag dat de achttiende aflevering het einde van de serie betekent.

Coronavirus

De cast en crew van de hitshow waren druk bezig met het filmen van de negentiende aflevering, maar toen werd alles ineens platgelegd. De autoriteiten in Chicago, waar de opnames plaatsvonden, besloten alles stop te zetten in verband met de uitbraak van het coronavirus. Een deel van de scènes zal worden toegevoegd aan de achttiende aflevering, waarin de familie Lyon dus afscheid zal nemen.

Bekijk hieronder naar een interview met de cast over het laatste seizoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie