Films, Series & TV

Dit zijn de bingewatch-tips van Afro Bros-dj Rashid

foto: Instagram: afrobros
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de bingewatch-tips van Afro Bros-dj Rashid

Op de bank ploffen met een goede serie is heerlijk (zeker in quarantaine-tijd), maar met het grote aanbod aan nieuwe series en streamingplatforms is het soms lastig kiezen wat je nou moet kijken. De FunX Bingewatch-podcast helpt je door die jungle van series heen met de leukste tips en de nieuwste updates. Elke aflevering beantwoordt een Very Important Bingewatcher vijf vragen over zijn of haar kijkgedrag en favoriete series. Dit keer tipt Afro Bros-dj Rashid zijn favorieten.

Hoe kijk jij?
"Als ik reis, kijk ik op m'n telefoon. Dan kijk ik zo negen uur lang een hele serie achter elkaar. Thuis liever op de bank of in bed met m'n wifey. Maar meestal alleen! Ze praat er altijd doorheen, daar kan ik niet tegen. "

Wat was je eerste verslaving?
"Dan moet ik helemaal terug gaan in de tijd. Dan was het Dragon Ball Z. Wat betreft echte series was het Game of Thrones of The Walking Dead."

Wat kijk je nu?
"Ik ben gisteren aan die Nederlandse serie Ares begonnen. Ik had het een paar dagen gekeken, maar op een gegeven moment ben ik afgehaakt. Ik weet niet of ik verder ga kijken. En m'n vriendin kwam aan met Good Girls.

Welke serie moet iedereen hebben gezien?
"Game of Thrones dan toch. Ondanks het einde blijft het wel vet."

Wat kijk je stiekem?
"Vis A Vis. Is een beetje vrouwelijk, maar ik vind het wel cool. Verder schaam ik me niet. Als ik iets kijk, dan kijk ik het."

FUNX BINGEWATCH

Meer luisteren over series? Je kan alle afleveringen van FunX Bingewatch hier terugvinden of luisteren op Spotify. En wist je dat FunX nog meer podcasts heeft? Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

Ster advertentie
Ster advertentie