Films, Series & TV

'Bling Empire' krijgt een spin-off die zich afspeelt in New York

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. 'Bling Empire' krijgt een spin-off die zich afspeelt in New York

Heb jij ook zo genoten van de eerste drie seizoenen van Bling Empire? Dan wil je de nieuwe spin-off Bling Empire: New York waarschijnlijk ook zien. De populaire realityserie is vanaf volgend jaar te streamen op Netflix.

Over 'Bling Empire'

Bling Empire volgt een rijke Oost-Aziatische en Oost-Aziatisch-Amerikaanse vriendengroep in Los Angeles. Hun leven bestaat uit fantastische feesten, glamour en vooral een hele hoop drama en conflicten. Al met al: heerlijke reality-tv waarbij je je verstand op nul kunt zetten.

'Bling Empire: New York'

Bling Empire is een grote hit op Netflix en daarom is er besloten dat er een spin-off komt. Deze keer draait het om een steenrijke vriendengroep uit New York.

In de trailer maken fans van de serie kennis met de nieuwe realitysterren die worden gevolgd: de groep bestaat uit ontwerper Dorothy Wang, influencer Tina Leung, ontwerper Lynn Ban, acteur Blake Abbie, ondernemer Richard Chang, ondernemer Stephen Hung en model Deborah Hung.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trailer

Als we de trailer moeten geloven, belooft het een seizoen vol glamour en drama te worden. Bling Empire: New York is vanaf 20 januari te zien op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie