Films, Series & TV

Oprah maakt documentaire over misbruik in de muziekwereld

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Oprah maakt documentaire over misbruik in de muziekwereld

Oprah gaat de komende tijd werken aan een documentaire over misbruik in de muziekwereld. Volgens Entertainment Online staat er in het project "een opmerkelijke persoon" uit de muziekindustrie centraal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

discriminatie en misbruik

"De film is een diepgaand onderzoek van ras, geslacht, klasse en de manier waarop verschillende types van discriminatie invloed op elkaar hebben", staat er in het persbericht. Ook gaat het over het gevolg van misbruik op slachtoffers en op de maatschappij in zijn geheel.

Het project heeft nog geen naam of releasedatum. Wel is er bekend wie er naast Oprah aan de film zullen werken: de voor een Oscar genomineerde filmmakers Kirby Dick en Amy Ziering.

Mental health

Oprah werkt momenteel ook nog aan een andere documentaire. Eerder dit jaar maakte ze bekend dat ze samen met Prince Harry een film maakt over mental health. De aanleiding daarvoor was een gesprek die de zakenvrouw met de 35-jarige prins voerde. Ze vroeg hem toen wat volgens hem momenteel de belangrijkste problemen in de wereld zijn. Volgens hem waren dit twee problemen: de klimaatverandering en geestelijke gezondheid.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie