Films, Series & TV

Eerste trailer en releasedatum voor 'Borat 2'

foto: Amazon Prime
  1. Newschevron right
  2. Eerste trailer en releasedatum voor 'Borat 2'

Fans hebben er jaren op gewacht en nu is het dan eindelijk bijna zover: het vervolg op Borat. De iconische Kazachstaanse reporter van Sacha Baron Cohen groeide in 2006 uit tot een ware cultheld en was een wereldwijd succes. De eerste trailer voor Borat 2 belooft opnieuw veel bizarre situaties en de film komt al sneller uit dan je denkt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Borat is een celeb geworden

In de trailer zien we hoe Borat denkt dat hij inmiddels een celebrity is door het succes van het eerste deel. Om die reden besluit hij 'vermomd' over straat te gaan, om alsnog zijn werk als journalist uit te voeren. Ondertussen wordt hij veelvuldig geconfronteerd met Trump-supporters, moet hij in quarantaine door het coronavirus en maakt hij zelfs zijn eigen dochter zwanger? Kortom, aan bizarre situaties geen gebrek.

Release op Amazon Prime

De bioscopen zitten in veel landen nog altijd potdicht of draaien nog niet op maximale capaciteit en daarom komt de film uit op streamingservice Amazon Prime, die ook in Nederland beschikbaar is. Vanaf 23 oktober zal Borat 2 (of de volledige titel: The Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan) daarop te zien zijn. Bekijk hierboven de eerste trailer.

Ster advertentie
Ster advertentie