Films, Series & TV

Bhad Bhabie (20) maakt haar acteerdebuut in nieuwe film: 'Drugstore June'

foto: YouTube: Shout! Studios
  1. Newschevron right
  2. Bhad Bhabie (20) maakt haar acteerdebuut in nieuwe film: 'Drugstore June'

Het nieuwe jaar heeft veel in petto voor internetpersoonlijkheid Bhad Bhabie. Zo bereidt ze zich niet alleen voor op de komst van haar eerste kind, maar ook op haar debuutrol in een gloednieuwe film. De rapper speelt namelijk een rol in de film Drugstore June die binnenkort op het witte doek verschijnt.

Drugstore June

Productiebedrijf Shout! Studio's deelde onlangs een trailer waarin Bhad Bhabie, oftewel Danielle Bregoli te zien is. In de komische film vertolkt Bhad Bhabie de rol van een medewerker in een tabakswinkel. Actrice Esther Povitsky speelt de rol van June en komt bij haar langs om meer te weten te komen over een overval die ze probeert op te lossen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zwanger

De onthulling van Bhad Bhabie's acteerdebuut komt vlak na de aankondiging van haar zwangerschap. Een maand geleden maakte de rapper via Instagram namelijk bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje, een meisje. Een bron heeft aan People bevestigd dat ze zwanger is van haar huidige vriend Le Vaughn, met wie ze al drie jaar samen is.

Bhad Bhabie

Danielle Bregoli vergaarde op 13-jarige leeftijd grote bekendheid door haar 'problematische' deelname aan de Dr. Phil-show in 2016. Met de uitspraak "Cash me outside, how 'bout that?" nam ze het hele internet over en wist ze een muziekcarrière te starten. Zo behaalde ze een gouden plaat met haar nummer Hi Bich. Daarnaast begon de rapper in 2021 een OnlyFans-account, waarmee ze binnen zes uur maar liefst één miljoen euro binnen harkte. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds hoe ze haar brood verdient.

Ster advertentie
Ster advertentie