Films, Series & TV

Amerikaanse datingshow 'Are You The One?' komt naar Nederland

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Amerikaanse datingshow 'Are You The One?' komt naar Nederland

Goed nieuws voor de liefhebbers van het populaire Amerikaanse datingprogramma Are You The One? MTV en Videoland verzorgen namelijk in het najaar een Nederlandse versie van het datingexperiment. Dat laat RTL vandaag weten in een persbericht. Voordat je het programma kunt gaan bingewatchen, wordt er nog gezocht naar 20 Nederlandse singles die de wetenschap vertrouwen in hun zoektocht naar de perfect match.

Datingexperiment

Het programma draait volledig om de zoektocht naar de ware liefde. De vraag die dan ook centraal staat in het programma is: als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten? Tien mannelijke singles en tien vrouwelijke vrijgezellen, die wel toe zijn aan een beetje hulp met het daten, zullen antwoord op deze vraag proberen te vinden in een luxe villa op een mooi eiland.

Om hen een beetje op weg te helpen moeten zij allerlei opdrachten uitvoeren. Ook zal de zogenaamde 'truth booth' en koppelceremonies hen helpen om erachter te komen aan wie ze door de wetenschap zijn gematcht.

Prijzenpot van 200k

Ook al draait de show voornamelijk om het vinden van je ideale liefde, is er ook nog de kans om flink te cashen. Als alle twintig singles er tijdens het seizoen in slagen om hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met hun grote liefde, maar ook met een prijzenpot van 200k.

Aanmelden

Klinkt het je als single tussen de 21-35 jaar oud nu al leuk in de oren: 200k, ware liefde, luxe villa en een prachtig eiland? Dan is er nog meer goed nieuws. De aanmeldingsprocedure is nog in volle gang, dus als jij je opgeeft zit je binnenkort misschien wel middenin het experiment op zoek naar je ideale match. Durf jij het aan om de wetenschap zijn werk te laten doen? Meld je dan hier aan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie