Films, Series & TV

Superheldenfilm 'Freaks' komt met horrorelementen

foto: Amazing Incorporated
  1. Newschevron right
  2. Superheldenfilm 'Freaks' komt met horrorelementen

De afgelopen jaren zijn we overspoeld met superheldenfilms van Marvel en DC en daarom is de nieuwe film Freaks verfrissend voor de afwisseling. De makers hebben hun eigen verhaal geschreven en daar een film van gemaakt. De eerste vertoningen bevielen goed bij critici. Ze vergeleken de film met de wolk van mysterie die ook om Cloverfield heen hing.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Superkrachten

Freaks is een sciencefictionfilm met horrorelementen waarin een gestoorde vader met zijn zevenjarige dochter Chloe schuilt in een huis, omdat zij superkrachten heeft. Hij probeert haar weg te houden van de wereld, omdat de regering zou jagen op mensen die superkrachten hebben. Ene Mr. Snowcone raakt op een dag in gesprek met het meisje en weet haar te overtuigen om te ontsnappen zodat ze op zoek kan gaan naar haar moeder.

Nieuwe wereld

Chloe ontdekt buiten de deur een hele nieuwe wereld waar ze zich alleen nog kleine stukjes van herinnert. Samen met Mr. Snowcone gaan ze op zoek naar haar echter verhaal, waarbij familie, vrijheid en wraak belangrijker blijken dan ze ooit dacht.

Bios & Cast

De gestoorde vader van Chloe wordt in Freaks gespeeld door Emile Hirsch, de rol van de dochter is in handen van Lexy Kolker en acteur Bruce Dern speelt de mysterieuze Mr. Snowcone. Freaks verscheen vorig jaar al op verschillende filmfestivals en is vanaf augustus te zien in de Amerikaanse bioscopen. Het is onbekend of de film ook in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie