Films, Series & TV

10 'liefdevolle' momenten die niet mogen ontbreken in film over Kanye West

  1. Newschevron right
  2. 10 'liefdevolle' momenten die niet mogen ontbreken in film over Kanye West

Kanye West. De meest besproken artiest van de wereld is een filmpersonage op zich. Het is dus eigenlijk best vreemd dat er nog geen film over hem gemaakt is. Regisseur Trey Edward Shults van de nieuwe horrorfilm It Comes At Nights wil daar verandering in brengen. Hij heeft laten weten dat hij heel graag een biopic over Kanye West zou willen maken.

''Ik droom echt van een Kanye West-biopic. Ik wil dat hij mijn films ziet, ze goed vindt en me dan de ultieme biopic laat maken. Eentje zoals we nog nooit gezien hebben. Dat zou geweldig zijn, denk ik. Ik vind hem een muzikaal genie, maar waarop slaan zijn publieken ‘optredens’? Is hij gek of geniaal? Er valt zoveel te vertellen over de man. Ik weet nog niet hoe ik het ga doen, Ik wil gewoon chillen met Kanye en iets geweldigs maken.''

10x kanye

Het leven van Kanye samenvatten in anderhalf uur is niet gemakkelijk, dus Trey kan vast wel wat hulp gebruiken. Daarom hebben we alvast tien typische Kanyeetjes verzameld die zeker niet mogen ontbreken in de biopic.

1. Zijn liefde voor zichzelf

2. Zijn liefde voor zichzelf

3. Zijn liefde voor zichzelf

4. Zijn liefde voor Jay-Z

5. Zijn liefde voor Beyoncé

6. Zijn liefde voor Amber Rose

7. Zijn liefde voor Kim...

8. die niet altijd even gepast wordt geuit

9. of eigenlijk: bijna nooit

10. En natuurlijk: zijn haat voor iedereen die wél tegen hem ingaat

Ster advertentie
Ster advertentie