Films, Series & TV

Alle seizoenen van 24 komen naar Netflix

foto: Fox
  1. Newschevron right
  2. Alle seizoenen van 24 komen naar Netflix

Voordat Netflix bestond en je series over terrorisme zoals Homeland, Fauda en Designated Survivor kon bingen, was er de hitserie 24. Goed nieuws, want alle acht seizoenen van die serie komen nu naar Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vooruitstrevend

In zekere zin was 24 vooruitstrevend, aangezien het veel weg heeft van populaire hedendaagse series. Iedere aflevering eindigde met een cliffhanger, had veel vaart en actie en de hoofdrol werd gespeeld door een A-ster. De serie heet 24 omdat ieder seizoen uit 24 afleveringen bestaat en zich in real-time afspeelt. Kenmerkend voor de serie is dan ook de tikkende klok die steeds verschijnt.

Terrorisme

24 speelt zich af na de gebeurtenissen van 9/11. De Amerikaanse overheid heeft een speciale eenheid genaamd CTU (Counter Terrorist Unit) opgericht om terrorisme te bestrijden. In de serie volg je de belevenissen van agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland), die continu in complexe en gevaarlijke situaties terecht komt.

Netflix

Vanaf 24 juni kun je alle seizoenen terug zien op Netflix. Dat heeft de streamgigant vandaag bekendgemaakt op Instagram. Dat wordt dus flink bingen en genieten van alle gebeurtenissen omtrent Jack Bauer en zijn compagnons Tony, Chloe en Michelle. Bekijk hierboven de trailer van het 4e en 5e seizoen, vaak bestempeld als de besten uit de reeks.

Ster advertentie
Ster advertentie