Naar homepage
Films, Series & TV

Netflix releast eerste trailer van laatste seizoen '13 Reasons Why'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix releast eerste trailer van laatste seizoen '13 Reasons Why'

Op 5 juni is het zover. Dan staat het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why op de planning. In het derde seizoen was te zien dat Monty achter de tralies belandde en beschuldigd werd van de moord op Bryce. Maar de grote vraag bleef natuurlijk hoe hij dood is gegaan in de gevangenis.

De trailer begint in de schoolgangen van Liberty High School waar veel leerlingen, waaronder Clay en Justin, zich verzamelen om te kijken naar een graffititekst waarop staat: "Monty is in de val gelokt." In het laatste seizoen maken de studenten zich klaar om af te studeren, maar voordat ze afscheid van elkaar nemen, moeten ze ervoor zorgen dat een aantal gevaarlijke geheimen niet uitkomen. Ze zullen voor hartverscheurende keuzes staan die hun leven voor altijd kunnen veranderen.

De geheimen van Clay

Degene die er het meeste moeite mee lijkt te hebben, is Clay. Zo is in de trailer te zien hoe hij te maken krijgt met hallucinaties van Monty en zichzelf in de gevangenis verbeeldt. Een psycholoog probeert meer te ontdekken en vraagt Clay: "Ben je er klaar voor om je geheimen eruit te laten?"

Wat die geheimen zijn en of ze uit zullen komen, zie je dus vanaf 5 juni op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie