Films, Series & TV

Maffiaserie 'The Sopranos' krijgt mogelijk nieuw deel

foto: YouTube: HBO Max
  1. Newschevron right
  2. Maffiaserie 'The Sopranos' krijgt mogelijk nieuw deel

David Chase, de maker van de iconische maffiaserie The Sopranos, is in gesprek met HBO over een nieuw deel. Het nieuwe deel zou zich afspelen voorafgaand aan de gebeurtenissen die in de originele serie te zien waren.

Nieuwe productie

"We zijn met David in gesprek over een nieuwe, Sopranos-gerelateerde productie op HBO Max", zegt CEO van Warner Bros., Ann Sarnoff, in een interview met Deadline. Warner Bros. is de eigenaar van streamingdienst HBO Max, waar de nieuwe productie op zou verschijnen.

'Franchise weer in de lift'

Het is nog onduidelijk of het om een serie of een film gaat. Op 11 november is er al een nieuwe Sopranos-film, die zich eveneens afspeelt voorafgaand aan de gebeurtenissen uit de serie, in de bioscoop te zien. Dankzij de film ziet HBO de populariteit van The Sopranos weer stijgen. "De hele Sopranos-franchise zit weer in de lift", aldus Sarnoff.

The Sopranos

The Sopranos is een Amerikaanse dramaserie over de Italiaans-Amerikaanse maffia in New Jersey. De hoofdrollen werden gespeeld door onder anderen James Gandolfini (inmiddels overleden) en Lorraine Bracco. De zes seizoenen van de serie werden tussen 1999 en 2007 op HBO uitgezonden.

Ster advertentie
Ster advertentie